Drømmer du om en flot brun hårfarve?

En brun farve er ikke bare en brun farve. Der findes nemlig mange forskellige former for brune farver. Derfor kan det være svært at finde lige præcis den brune hårfarve, der passer til dig. Du kan få alt lige fra en lysebrun hårfarve til en mørkebrun hårfarve og alt derimellem. Du kan ydermere få disse farver, hvor de er enten neutrale, varme eller kolde. Læs med videre her og find ud af, hvilken brun hårfarve du skal vælge.

Find den rette brune hårfarve for dig

Det kan være svært at finde rundt i de forskellige brune hårfarver og undertoner. Herunder kan du læse mere om et par af de forskellige former for brune hårfarver og undertoner:

  • Kold brun hårfarve

En kold brun hårfarve er yderst populær, og det er der en god grund til. Sådan en hårfarve er nemlig både sofistikeret og elegant. En kølig brun farve er en unik farve, der ikke er forsynet med rødmen eller kobberfarven. Og dette er netop noget, der ofte er kendetegnet ved en brun hårfarve. Farven ser altså meget naturlig ud, selvom at du har fået dit hår farvet.

  • Brun hårfarve med røde pigmenter

Når det kommer til en brun hårfarve med røde pigmenter, kan dette beskrives som værende en varm og livlig farve. Dette er på grund af farvens rødlige spil. Takket være de subtile røde nuancer bliver der tilføjet et væld af dybde, mens håret samtidigt får en smuk glød hele året rundt. Dette er ydermere med til at give en masse varme til ansigtet.